Sök

FSL:s app uppdaterad inför hösten

Vår mobilapplikation Lärarrummet är uppdaterad inför skolstarten med bland annat de nya timantalen för samplaneringstiden. FSL har också fixat en del buggar och uppdaterat beskrivningstexter. Appen är helt gratis och finns att ladda ner för Android och iOS.

I appen kan du enkelt föra bok på din samplaneringstid, räkna ut övertimarvode och årsbundet tillägg. Appen erbjuder också rektorer och studiehandledare en kalender för arbetstidsuppföljning.

Ladda ner för iOS

Ladda ner för Android

Samma funktioner finns även inbyggda på FSL:s webbsida, du hittar dem här.

Hur tycker du appen kan förbättras?

FSL planerar en mer omfattande förnyelse av appen och tar gärna emot tips på hur FSL kan förbättra appen, hör av dig till FSL:s kommunikatör Mirjam Heir-Lindström, mirjam.heir-lindstrom@fsl.fi med dina idéer! 

Lämna en kommentar