Sök

Välkommen på vårens AW på Bistro4!

Foto: Bistro4

Vasa svenska lärarförening bjuder igen sina medlemmar på after work! Eftersom AW:n passande nog infaller dagen efter vändagen kommer det att vara ett litet vändagstema över eftermiddagen. Vi önskar att du anmäler ditt deltagande för att kunna ordna med serveringen. 

Datum och tid:  torsdag 15.02 kl. 15.00-18.00 på Bistro 4, Välkommen den tid det passar dig!

Adress: Kyrkoesplanaden 4

Sista anmälningsdag: torsdag 08.02.2023

Anmälan här (Google forms)

Under eftermiddagen får man ta del av en tapasbuffé, med efterrätt och kaffe (till ett värde av 15 euro per person). Menyn består av marinerade oliver, olika typer av coktailstickor och spett, friterad mozzarella och bruschetta, samt chokladmousse. Vatten och kaffe/te ingår. Det finns möjlighet att köpa husets vin för 5 euro/glas. 

Det kommer också under eftermiddagen att lottas ut lite godsaker bland AWns deltagare. Varmt välkommen!

Lämna en kommentar