Sök

En fjäder i hatten – Grattis Annika!

FSL:s nya satsning En fjäder i hatten delades idag ut för första gången i samband med Världslärardagen. Varje lärarförening har fått nominera en medlem som på olika sätt gör mycket för lärarföreningen. Tillsammans med medlemmarna har Vasa svenska lärarförening nominerat Annika Lindgrén, mångårig aktiv medlem i VSL.

En av nomineringarna som sänts in av medlemmarna lyder: Annika har jobbat många år för VSL, både som styrelsemedlem och skolombud. Hon är en klippa, kunnig och noggrann, hjälpsam och vänlig! Alla borde ha en egen Annika! Hon jobbar oförtrutet med att bevaka lärarnas arbetsvillkor, följer upp och tar reda på. Hon har under många år skött sina uppdrag i VSL och FSL med engagemang och glädje. Hon duckar inte undan utmaningar, utan kavlar upp ärmarna och lär sig vad hon behöver för att kunna utföra sina uppdrag på bästa sätt. Hon lyfter modigt svåra ämnen till diskussion i kollegiet för att bidra till klarhet i arbetsbild och arbetsvillkor, och föregår med gott exempel när det gäller att visa sitt stöd och stå upp för andra. Annika Lindgrén är en inspiration för hela lärarkåren och hon, om någon, är värd en fjäder i hatten!

Stort grattis Annika!

Lämna en kommentar